LUOTETTAVAA TERÄSOSAAMISTA

Vainio-yhtiöt on kahden monipuolisen ja laadukkaan, metallialan palveluja tuottavan yrityksen, Metallityö Vainio Oy:n ja YSAKO Oy:n, yhtymä. Yli 70 ammattitaitoisen osaajan ja monipuolisen konekannan muodostama konepaja on toiminut hyvien kulkuyhteyksien varrella Iisalmessa jo vuodesta 1992 lähtien. Vainio-yhtiöt on voimakkaasti kehittyvä, monipuolinen ja ketterä järjestelmätoimittaja, joka auttaa asiakkaitaan menestymään vaihtelevissa markkinatilanteissa.

Vainio-yhtiöiden palveluvalikoima kattaa erilaiset konepaja-, rakennus- ja prosessiteollisuuden palvelut osavalmistuksesta vaativiin järjestelmä- ja projektitoimituksiin sekä kunnossapitoon. Toteutamme ammattitaidolla myös luvanvaraiset rakentamisen ja teollisuuden teräsrakennetyöt. Materiaalivalikoimaamme kuuluvat niin tavanomaiset rakenneteräslaadut kuin RST, HST ja Duplex-teräkset. 

Toimintamme perustuu vahvaan osaamiseen, pitkäjänteisiin kumppanuussuhteisiin sekä jatkuvaan toimintamme kehittämiseen. ISO9001-, ISO14001-, ja EN1090-sertifikaatit takaavat toimintamme korkean laadun ja toimitusvarmuuden.


   ISO 9001 COL FI pieni                      ISO 14001 COL FIpieni                           En1090 enpieni

GDPR tietoa asiakkaille ja yhteistyökumppaneille