2940-1

Tommi Lähteinen
Toimitusjohtaja
GSM 050 5900 906

5072-

Vesa Vainio
Tehtaanjohtaja
GSM 0400 649 766


Markku Hakala

Markku Hakala
Tuotannonohjaus- ja kehitys
konepaja- ja projektipalvelut
GSM 040 5119316

DSC 8204 (kopio)

Mika Leinonen
Liiketoiminta-aluevastaava
kokoonpanopalvelut
GSM 0400 178351

4974-1

Mika Airaksinen
Tuotantopäällikkö
koneistuspalvelut
GSM 040 125 1592


Töihin Vainiolle?

Metallityö Vainio yhtiöt on alati kehittyvä konepajakonserni, joka tarvitsee osaajia eri ammattialoilta. Tuotannon työtehtäviin kuuluvat mm: osavalmistus, hitsaus, koneistus, kokoopano, pintakäsittely sekä erilaiset logistiikan työtehtävät. Toimihenkilöiden työtehtävät koostuvat erilaisista asiakaspalvelun, tuotannon ohjauksen ja -kehittämisen sekä hallinnon tehtävistä. Yrityksellämme on vahvojen, eri toimialoilta tulevien päämiesten verkosto, minkä ansiosta voimme tarjota monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä, useita polkuja kehittyä osaajana sekä suhdanteiden vaihtelusta riippumattoman, vakaan työpaikan.

Tällä hetkellä etsimme joukkoomme mm. seuraavia ammattilaisia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen:

ROBOTTIHITSAUSOPERAATTORI

Lisäämme tuotantokapasiteettiamme ja etsimme emoyhtiöömme, Metallityö Vainio Oy:lle, uutta osaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat hyvät mig/mag hitsaustaidot ja pystyt toteuttamaan vaihtelevia kappaleita omatoimisesti teknisten piirustusten perusteella. Arvostamme jo olemassa olevaa kokemusta hitsausrobotilla työskentelystä. Motoman -robottien tuntemuksen katsomme eduksi. Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja halukas kehittämään itseäsi hitsausautomaation rautaiseksi ammattilaiseksi.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, hyvät työsuhde-edut sekä monipuolisen ja positiivisesti haastavan työn kehittyvässä ja hyvämaineisessa konepajakonsernissa.

Lisätietoja työtehtävistä antaa: Petri Helenius / petri.helenius@mvainio.fi / 040-1284366
Vapaamuotoiset hakemukset ilman todistusjäljennöksiä pyydämme lähettämään sähköpostilla 17.11.2019 mennessä osoitteeseen: petri.helenius@mvainio.fi

KOKENUT CNC-KONEISTAJA VAAKAKARAISILLE KONEISTUSKESKUKSILLE

Lisäämme tuotantokapasiteettiamme ja etsimme joukkoomme YSAKO Oy:lle kokenutta CNC-koneistajaa maineikkaiden kotimaisten kone- ja laitevalmistajien komponenttien toteuttajaksi moniakselisilla työstökeskuksilla. Työtehtäviin kuuluvat kappaleiden koneistaminen, koneiden ohjelmointi, uusien kappaleiden tuotantoon saatto sekä mahdolliset muut henkilön vahvuuksia ja uralla kehittymistä tukevat tehtävät.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta keskiraskaiden tai raskaiden kappaleiden moniakselisesta koneistamisesta erityisesti Heidenhain- ympäristössä. Fanuc järjestelmän hallinta luetaan eduksi. Olet käytännönläheinen, kehittämishaluinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, hyvät työsuhde-edut sekä monipuolisen ja positiivisesti haastavan työn kehittyvässä ja hyvämaineisessa konepajakonsernissa.

Lisätietoja:
Lisätietoja työtehtävistä antaa: Tommi Lähteinen / tommi.lahteinen@mvainio.fi / 0505900906
Vapaamuotoiset hakemukset ilman todistusjäljennöksiä pyydämme lähettämään sähköpostilla 21.7.2019 mennessä osoitteeseen: johanna.vainio@mvainio.fi


TYÖHARJOITTELU JA KESÄTYÖPAIKAT

Tarjoamme oppimispolkuja tuotannon ja toimiston tehtäviin niin nuorille kuin aikuisopiskelijoille kesä- ja harjoittelupaikkojen muodossa. Monipuolinen toimintamme tarjoaa mielenkiintoisia kehittymispolkuja erilaisiin teknologiateollisuuden tehtäviin. Työharjoittelupaikkoja löytyy niin hitsaamosta, koneistamosta, kokoonpanosta kuin toimistopuoleltakin. Ole rohkeasti yhteydessä ja luo ura Suomen johtavien kone- ja laitevalmistajien luottokumppanin kanssa!


Vapaamuotoiset hakemukset avoinna oleviin työpaikkoihin ja harjoittelupaikkoihin pyydämme toimittamaan ilman todistusjäljennöksiä osoitteeseen: sari.vainio@mvainio.fi.


Avoimiin työpaikkoihin voit tiedustella myös oppisopimusmahdollisuutta!

Mikäli kiinnostuksen kohteenasi oleva työpaikka ei ole juuri nyt avoinna, voit milloin tahansa lähettää meille vapaamuotoisen työhakemuksen tai tiedustella työskentelymahdollisuuksista osastojemme yhteyshenkilöiltä, joiden yhteystiedot löydät vasemmalta.